titel
Koksherberg - online maaltijden bestellen
contact

Vacatures

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor honderden mensen. Deze worden dagelijks vers bereid en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Dit gebeurt twee keer per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar.

Wij zoeken momenteel:

 

 

 

Stageplaats: Keukenhulp

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor vele mensen. Deze worden vers bereid, verpakt en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Naast je keukenwerkzaamheden ben je mede verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden en de afwas van het bedrijf.

Wij bieden je een veilige werkomgeving waarin jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Vanuit het bedrijf wordt je begeleid door erkende leermeesters.
Ben jij enthousiast geworden of heb je nog behoefte aan meer informatie? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg o.v.v. STAGEPLAATS

 

Vacature: Leerling Kok

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor vele mensen. Deze worden vers bereid, verpakt en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Naast je keukenwerkzaamheden ben je mede verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden en de afwas van het bedrijf.

Wij bieden je een veilige werkomgeving waarin jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Vanuit het bedrijf wordt je begeleid door erkende leermeesters.
Ben jij enthousiast geworden of heb je nog behoefte aan meer informatie? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg o.v.v. VACATURE

 

Vacature: Zelfstandig werkend Kok

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandig werkend kok.

We zijn op zoek naar iemand met de volgende profiel:

 • Je bent in bezit van een diploma MBO zelfstandig werkend kok niveau 3
 • Je bent in bezit van een diploma leermeester
 • Je hebt aantoonbaar ruime ervaring in de keuken
 • Je hebt een flexibele instelling (beschikbaar in de weekenden, feestdagen en vakanties)
 • Je bezit over aantoonbare kennis van kooktechnieken
 • Je hebt kennis van producten/ ingrediënten.
 • Je hebt kennis van en ervaring met HACCP
 • Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kan goed in een team samenwerken
 • Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent woonachtig binnen een straal van maximaal 10 kilometer van Groningen.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit

 • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden snijden,(vóór)koken, mengen en roeren;
 • Bereiden van gerechten/ gerecht gedeelten.
 • Bereidingen bewaken/controleren op kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.
 • Zorgdragen voor naleving HACCP regelgeving.
 • Maken van bestellingen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen
 • Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen. Bewaken van houdbaarheid en hygiëne.
 • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.
 • Toezien op de werkzaamheden van de hulpkoks. Geven van aanwijzingen en letten op de kwaliteit en op de naleving van de hygiëne voorschriften.

Competenties: stressbestendig, zelfstandig, kwaliteitsgericht.

Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg o.v.v. VACATURE

 

Vacature: Backoffice manager

Je gaat werken voor de Koksherberg. Als (financieel) administratief medewerker ben je eindverantwoordelijk voor alle processen van de backoffice. Je hebt veel verschillende soorten taken, hierdoor is het belangrijk dat jij snel kan schakelen en het overzicht kan houden. Wanneer collega’s vragen hebben, kunnen ze bij jou terecht. Jij geeft sturing aan het team.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
Het verweken van de menulijsten & mutaties;
Zorgen dat de chauffeurs weten welke routes zij moeten rijden;
Betalingen verwerken;
Debiteuren/crediteuren;
Telefoon beantwoorden en op de afgesproken manier afhandelen;
Verwerken van binnenkomende mail en ontvangen van gasten aan de balie.

Informatie over het bedrijf
De Koksherberg is een sociale onderneming. Je gaat aan de slag als backoffice manager bij de Koksherberg. De Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor honderden mensen. Deze worden dagelijks vers bereid in een grote keuken en vervolgens naar de klanten gebracht. Dit gebeurt twee keer per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar. Het bedrijf is gevestigd in Groningen.

Functie-eisen
Minimaal een diploma mbo niveau 4;
Kennis van Profit (AFAS) & XL Food is een pré;
Werkt gestructureerd en kan goed prioriteiten stellen;
Kan oplossingsgericht te werk gaan.

Wat bieden wij jou
Werkuren per week: 24 – 32
Salaris conform horeca cao.

 

Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg o.v.v. VACATURE

 

Vacature: Begeleider/jobcoach

Zit het coachen in jouw aard? Kun jij zelfstandig te werk gaan en heb jij affiniteit met voeding?
Bij de Koksherberg zijn wij opzoek naar een begeleidster/jobcoach.

 

Hoe ziet jouw dag eruit als begeleider?
Je gaat aan de slag in de keuken en ondersteunt bij de werkzaamheden. Het kan zijn dat jij in de ochtend eierballen aan het maken bent, in de middag helpt in de spoelkeuken en tussendoor het portioneren op gang help. Een andere dag help jij de chauffeurs met het inladen van de maaltijden in de auto’s en haal jij een stofzuiger door de kantine. Jij bent het aanspreekpunt. Het is belangrijk dat jij zichtbaar bent op de werkvloer en vertrouwen biedt, zodat de kandidaten zich kunnen ontwikkelen.

 

Informatie over het bedrijf
De Koksherberg is een sociale onderneming. Je gaat aan de slag als begeleidster/coach bij de Koksherberg. De Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor honderden mensen. Deze worden dagelijks vers bereid in een grote keuken en vervolgens naar de klanten gebracht. Dit gebeurt twee keer per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar. Het bedrijf is gevestigd in Groningen.

 

Wie ben jij?
Afgeronde opleiding richting de zorg of welzijn op MBO niveau 3 of 4;
Voor langere tijd inzetbaar;
24-32 uur beschikbaar;
Bruto loon conform horeca cao.

 

Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg o.v.v. VACATURE

 

Plaatsen Arbeidsmatige Dagbesteding PGB

Betrokkenheid bij de samenleving en serieus genomen worden is voor iedereen belangrijk. Koks Herberg is van mening dat een zinvolle besteding van de dag hier invulling aan geeft. Iedereen mag deel uitmaken van de maatschappij! Daarom biedt Koks Herberg regelmatig plaatsen voor arbeidsmatige dagbesteding aan. Binnen een gestructureerde dag worden alle werkzaamheden verricht die samenhangen met onze maaltijdvoorziening. Het dragen van verantwoordelijkheid en hygiëne is een belangrijk uitgangspunt tijdens deze werkzaamheden.

Wanneer je een indicatie voor arbeidsmatige dagbesteding krijgt, of je indicatie wordt verlengd, dan kan jouw begeleider of de zorginstelling die jou begeleidt contact met ons opnemen. Ook kun je altijd zelf met ons contact opnemen. Samen met jou kijken wij wat jij nodig hebt om een volgende stap naar werk of praktijkleren te kunnen maken. Daarbij wordt aangesloten bij jouw mogelijkheden.

 

Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg o.v.v. ARBEIDSMATIGE DAGBESTEDING