titel
Koksherberg - online maaltijden bestellen
contact

Vacatures

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor honderden mensen. Deze worden dagelijks vers bereid en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Dit gebeurt twee keer per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar.

Wij zoeken momenteel:

 

 

 

Stageplaats: Keukenhulp/Portioneerder

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor vele mensen. Deze worden vers bereid,verpakt en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Naast je keukenwerkzaamheden ben je mede verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden en de afwas van het bedrijf.

Wij bieden je een veilige werkomgeving waarin jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Vanuit het bedrijf wordt je begeleid door erkende leermeesters.

 

Plaatsen Arbeidsmatige Dagbesteding PGB

Betrokkenheid bij de samenleving en serieus genomen worden is voor iedereen belangrijk. Koks Herberg is van mening dat een zinvolle besteding van de dag hier invulling aan geeft. Iedereen mag deel uitmaken van de maatschappij! Daarom biedt Koks Herberg regelmatig plaatsen voor arbeidsmatige dagbesteding aan. Binnen een gestructureerde dag worden alle werkzaamheden verricht die samenhangen met onze maaltijdvoorziening. Het dragen van verantwoordelijkheid en hygiƫne is een belangrijk uitgangspunt tijdens deze werkzaamheden.

Wanneer je een indicatie voor arbeidsmatige dagbesteding krijgt, of je indicatie wordt verlengd, dan kan jouw begeleider of de zorginstelling die jou begeleidt contact met ons opnemen. Ook kun je altijd zelf met ons contact opnemen. Samen met jou kijken wij wat jij nodig hebt om een volgende stap naar werk of praktijkleren te kunnen maken. Daarbij wordt aangesloten bij jouw mogelijkheden.

 

Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg t.a.v. Saco de Boer.

 

 

Vacature: Chauffeur

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor honderden mensen. Deze worden dagelijks vers bereid in een grote keuken en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Dit gebeurt twee keer per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar.

Wij bieden deze vacature speciaal aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De begeleider op de werkvloer heeft ervaring met de doelgroep en wordt hierin ondersteund door een ervaren jobcoach.

Heb je een afstand tot de arbeidsmarkt of een Wajong uitkering en heb je zin om te starten? Stuur dan een e-mail naar: info@ koksherberg.nl

Mocht je gewoon op zoek zijn naar een leuke bijbaan en het toevallig leuk vinden om te rijden en klanten te voorzien van een heerlijke maaltijd dan ben je uiteraard ook welkom om te solliciteren (uren en dagen in overleg, meerdere mogelijkheden)

 

https://gemeente.groningen.nl/participatiebaan