titel
Koksherberg - online maaltijden bestellen
contact

Vacatures

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor honderden mensen. Deze worden dagelijks vers bereid en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Dit gebeurt twee keer per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar.

Wij zoeken momenteel:

 

 

 

Stageplaats: Keukenhulp

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor vele mensen. Deze worden vers bereid, verpakt en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Naast je keukenwerkzaamheden ben je mede verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden en de afwas van het bedrijf.
 
Wij bieden je een veilige werkomgeving waarin jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Vanuit het bedrijf wordt je begeleid door erkende leermeesters.
Ben jij enthousiast geworden of heb je nog behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Laura via 050-3140211.
 

Vacature: Backoffice manager

Je gaat werken voor de Koksherberg. Als (financieel) administratief medewerker ben je eindverantwoordelijk voor alle processen van de backoffice. Je hebt veel verschillende soorten taken, hierdoor is het belangrijk dat jij snel kan schakelen en het overzicht kan houden. Wanneer collega’s vragen hebben, kunnen ze bij jou terecht. Jij geeft sturing aan het team.
 
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
Het verweken van de menulijsten & mutaties;
Zorgen dat de chauffeurs weten welke routes zij moeten rijden;
Betalingen verwerken;
Debiteuren/crediteuren;
Telefoon beantwoorden en op de afgesproken manier afhandelen;
Verwerken van binnenkomende mail en ontvangen van gasten aan de balie.
 
Informatie over het bedrijf
De Koksherberg is een sociale onderneming. Je gaat aan de slag als backoffice manager bij de Koksherberg. De Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor honderden mensen. Deze worden dagelijks vers bereid in een grote keuken en vervolgens naar de klanten gebracht. Dit gebeurt twee keer per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar. Het bedrijf is gevestigd in Groningen.
 
Functie-eisen
Minimaal een diploma mbo niveau 4;
Kennis van Profit (AFAS) & XL Food is een pré;
Werkt gestructureerd en kan goed prioriteiten stellen;
Kan oplossingsgericht te werk gaan.
 
Wat bieden wij jou
Werkuren per week: 24 – 32
Salaris conform horeca cao.

 

Interesse of nog vragen? Bel naar 050-3140211 of stuur een mailtje naar laura@koksherberg.nl

 

Vacature: Begeleider/jobcoach

Zit het coachen in jouw aard? Kun jij zelfstandig te werk gaan en heb jij affiniteit met voeding?
Bij de Koksherberg zijn wij opzoek naar een begeleidster/jobcoach.

 

Hoe ziet jouw dag eruit als begeleider?
Je gaat aan de slag in de keuken en ondersteunt bij de werkzaamheden. Het kan zijn dat jij in de ochtend eierballen aan het maken bent, in de middag helpt in de spoelkeuken en tussendoor het portioneren op gang help. Een andere dag help jij de chauffeurs met het inladen van de maaltijden in de auto’s en haal jij een stofzuiger door de kantine. Jij bent het aanspreekpunt. Het is belangrijk dat jij zichtbaar bent op de werkvloer en vertrouwen biedt, zodat de kandidaten zich kunnen ontwikkelen.

 

Informatie over het bedrijf
De Koksherberg is een sociale onderneming. Je gaat aan de slag als begeleidster/coach bij de Koksherberg. De Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor honderden mensen. Deze worden dagelijks vers bereid in een grote keuken en vervolgens naar de klanten gebracht. Dit gebeurt twee keer per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar. Het bedrijf is gevestigd in Groningen.

 

Wie ben jij?
Afgeronde opleiding richting de zorg of welzijn op MBO niveau 3 of 4;
Voor langere tijd inzetbaar;
24-32 uur beschikbaar;
Bruto loon conform horeca cao.

 

Interesse of nog vragen? Bel naar 050-3140211 of stuur een mailtje naar laura@koksherberg.nl

 

Plaatsen Arbeidsmatige Dagbesteding PGB

Betrokkenheid bij de samenleving en serieus genomen worden is voor iedereen belangrijk. Koks Herberg is van mening dat een zinvolle besteding van de dag hier invulling aan geeft. Iedereen mag deel uitmaken van de maatschappij! Daarom biedt Koks Herberg regelmatig plaatsen voor arbeidsmatige dagbesteding aan. Binnen een gestructureerde dag worden alle werkzaamheden verricht die samenhangen met onze maaltijdvoorziening. Het dragen van verantwoordelijkheid en hygiëne is een belangrijk uitgangspunt tijdens deze werkzaamheden.

Wanneer je een indicatie voor arbeidsmatige dagbesteding krijgt, of je indicatie wordt verlengd, dan kan jouw begeleider of de zorginstelling die jou begeleidt contact met ons opnemen. Ook kun je altijd zelf met ons contact opnemen. Samen met jou kijken wij wat jij nodig hebt om een volgende stap naar werk of praktijkleren te kunnen maken. Daarbij wordt aangesloten bij jouw mogelijkheden.

 

Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg t.a.v. Laura.