titel

bewustecokeurmerken_haccp_klien

contact

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor honderden mensen. Deze worden dagelijks vers bereid en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Dit gebeurt twee keer per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar.

Wij zoeken momenteel:

 

Vacature: Hoofd Keuken

 
Wij zijn op zoek naar iemand die het een uitdaging vind om onze Hoofd Keuken te zijn. Je bent verantwoordelijk voor alle processen binnen de Keuken van de Koksherberg. Hierbij horen zowel het verzorgen van diverse maaltijden als het aansturen van de brigade en het meedenken in processen en werkwijze.

Profiel:

  • Verantwoordelijkheid nemen en geven is voor jou vanzelfsprekend.
  • Dagelijks worden er maaltijden verzorgd door ons, dat betekent ook dat er tijdens weekenden en feestdagen gewerkt wordt.
  • Je bent een gemotiveerde medeweker die een positieve instelling heeft. En het leuk vind om samen met de brigade een keuken te leiden.
  • Het werken binnen de verschillende rollen is voor jou eerder vanzelfsprekend dan bijzonder. Koken met collega’s die ook aansturing nodig hebben vraagt iets van een Hoofd keuken.
  • Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties en weet deze weer terug te brengen naar normale situaties.
  • Je hebt kennis van producten/ ingrediënten.
  • Je hebt enige computerervaring (Word / Excel).
  • Je hebt kennis van en ervaring met HACCP.
  • Ervaring in de grootkeuken is een pre.

Over de functie:

  • Bestellingen: Je maakt de bestellingen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen en bewaakt de voortgang daarvan. Vraagt offertes aan en onderhandeld met leveranciers over prijzen en kwaliteit.
  • Gesprekken met medewerkers: Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers. Bereidt overlegsituaties voor en leidt deze en ziet er op toe dat gemaakte afspraken worden nagekomen.
  • Informeren werknemers: Je zorgt ervoor dat elke medewerker optimaal wordt geïnformeerd over zaken die het bedrijf aangaan, zoals bedrijfsbeleid en ontwikkelingen.
  • Plannen & verdelen: Je plant en verdeelt de werkzaamheden in de keuken. Je maakt een operationele planning en werkrooster waarbij je rekening houdt met de capaciteit en kwaliteit van de medewerkers.
  • Regels en voorschriften: Je formuleert en past de huisregels van het bedrijf toe en bepaalt hoe de regels moeten worden nageleefd. Hierbij denkende aan de voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP en hygiëne.
  • Betrokken: Je bent actief betrokken bij de uitvoering van de periodieke en dagelijkse werkzaamheden. Je signaleert verstoring in de bedrijfsprocessen en besluit indien nodig in te springen bij de werkzaamheden van de bedrijfsprocessen.

 

Competenties: Aansturen, Analyseren, Procedures opvolgen, Overtuigen, Plannen&Organiseren, Begeleiden, Samenwerken.

Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg t.a.v. Saco de Boer.

 

Vacature: Kok

Profiel:

  • Je hebt een flexibele instelling (beschikbaar in de weekenden, feestdagen en vakanties).
  • Je bezit over aantoonbare kennis van kooktechnieken.
  • Je hebt kennis van producten/ ingrediënten.
  • Je hebt kennis van en ervaring met HACCP.
  • Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kan goed in een team samenwerken.
  • Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent woonachtig binnen een straal van maximaal 10 kilometer van Groningen.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden snijden,(vóór)koken, mengen en roeren;
  • Bereiden van gerechten/ gerecht gedeelten.
  • Bereidingen bewaken/controleren op kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.
  • Zorgdragen voor naleving HACCP regelgeving.
  • Maken van bestellingen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen
  • Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen.
  • Bewaken van houdbaarheid en hygiëne.
  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.
  • Toezien op de werkzaamheden van de hulpkoks. Geven van aanwijzingen en letten op de kwaliteit en op de naleving van de hygiëne voorschriften.

Competenties: stressbestendig, zelfstandig, kwaliteitsgericht.

 

Vacature: Portioneerder

 

Voor onze maaltijdvoorziening zijn wij op zoek naar een medewerker portioneren. Op onze portioneerafdeling worden de maaltijdcomponenten, die in onze eigen keuken zijn bereid, samengevoegd tot een complete maaltijd.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van maaltijden met behulp van diverse maaltijdcomponenten. Jij zorgt ervoor dat de maaltijden conform de opgegeven bestelling worden samengesteld.

Profiel:

  • Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kan goed in een team samenwerken.
  • Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt een flexibele instelling.
  • Je bent woonachtig binnen een straal van maximaal 10 kilometer van Groningen.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit

  • Klaarzetten van de benodigde materialen.
  • Samenstellen van maaltijden met behulp van diverse maaltijdcomponenten.
  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.

Competenties: stressbestendig, accuraat, kwaliteitsgericht.

 

Vacature: Gastvrouw

 

Voor één van onze locaties zijn wij op zoek naar een enthousiaste gastvrouw. Op diverse locaties in Groningen en Drenthe worden in buurtcentra/ontmoetingsruimtes warme maaltijden van Koks Herberg geserveerd. Bewoners en mensen van buitenaf komen hier samen om gezellig koffie te drinken en of gezamenlijk te eten.

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het welzijn van de gasten en alles wat hierbij komt kijken. Het ene moment schenk je koffie of dekt de tafels in. Het andere moment maak je een praatje met de gasten en serveer je de warme maaltijd. Bieden van een vertrouwde huiselijke sfeer en gastvrijheid zijn speerpunten in deze functie.

 

Profiel:

  • Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en je steekt graag je handen uit de mouwen.
  • Je bent klantgericht, enthousiast en respectvol.
  • Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt een flexibele instelling.
  • Je bent oprecht geïnteresseerd. Je doet niet alsof, je bent oprecht begaan met de ervaring van je gasten!

De werkzaamheden bestaan o.a. uit

  • Klaarzetten van de benodigde materialen.
  • Tafels indekken
  • Koffie schenken
  • Maaltijden uitserveren
  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.

Competenties: representatief, behulpzaam, zelfstandig, enthousiast

Stageplaats: Keukenhulp

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor vele mensen. Deze worden vers bereid en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Naast je keukenwerkzaamheden ben je mede verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden en de afwas van het bedrijf.

Wij bieden je een veilige werkomgeving waarin jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Vanuit het bedrijf wordt je begeleid door erkende leermeesters.

 

 

Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg t.a.v. Saco de Boer.