titel

bewustecokeurmerken_haccp_klien

contact

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor honderden mensen. Deze worden dagelijks vers bereid en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Dit gebeurt twee keer per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar.

Wij zoeken momenteel:

 

Vacature: Kok

Profiel:

  • Je hebt een flexibele instelling (beschikbaar in de weekenden, feestdagen en vakanties).
  • Je bezit over aantoonbare kennis van kooktechnieken.
  • Je hebt kennis van producten/ ingrediënten.
  • Je hebt kennis van en ervaring met HACCP.
  • Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kan goed in een team samenwerken.
  • Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent woonachtig binnen een straal van maximaal 10 kilometer van Groningen.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden snijden,(vóór)koken, mengen en roeren;
  • Bereiden van gerechten/ gerecht gedeelten.
  • Bereidingen bewaken/controleren op kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.
  • Zorgdragen voor naleving HACCP regelgeving.
  • Maken van bestellingen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen
  • Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen.
  • Bewaken van houdbaarheid en hygiëne.
  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.
  • Toezien op de werkzaamheden van de hulpkoks. Geven van aanwijzingen en letten op de kwaliteit en op de naleving van de hygiëne voorschriften.

Competenties: stressbestendig, zelfstandig, kwaliteitsgericht.

 

Vacature: Portioneerder

 

Voor onze maaltijdvoorziening zijn wij op zoek naar een medewerker portioneren. Op onze portioneerafdeling worden de maaltijdcomponenten, die in onze eigen keuken zijn bereid, samengevoegd tot een complete maaltijd.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van maaltijden met behulp van diverse maaltijdcomponenten. Jij zorgt ervoor dat de maaltijden conform de opgegeven bestelling worden samengesteld.

Profiel:

  • Je hebt een gemotiveerde en positieve instelling en kan goed in een team samenwerken.
  • Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt een flexibele instelling.
  • Je bent woonachtig binnen een straal van maximaal 10 kilometer van Groningen.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit

  • Klaarzetten van de benodigde materialen.
  • Samenstellen van maaltijden met behulp van diverse maaltijdcomponenten.
  • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines.

Competenties: stressbestendig, accuraat, kwaliteitsgericht.

 

Vacature Gastvrouw

 

Stageplaats Keukenhulp

Koksherberg verzorgt dagelijks de maaltijden voor vele mensen. Deze worden vers bereid en vervolgens warm naar de klanten gebracht. Naast je keukenwerkzaamheden ben je mede verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden en de afwas van het bedrijf.

Wij bieden je een veilige werkomgeving waarin jij alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Vanuit het bedrijf wordt je begeleid door erkende leermeesters.

 

 

Heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@koksherberg t.a.v. Saco de Boer.