titel
Koksherberg - online maaltijden bestellen
contact

Warm eten

Misschien wilt u graag zelfstandig blijven wonen en wordt het koken lastig. Of u bent om wat voor reden dan ook niet in staat om te koken. Koks Herberg is een uitkomst als u gezond wilt blijven eten. Natuurlijk kunt u ook een maaltijd bestellen als u geen zin heeft om te koken en van het gemak van Koks Herberg gebruik wilt maken.

Bezorgen

Laat ons uw warme maaltijd bezorgen. Een dag per week of iedere dag. We bezorgen de warme maaltijden tussen 10:30 en 13:00 uur. Dankzij onze speciale verpakking blijft de maaltijd na bezorging nog minimaal een uur warm.

 

Kiezen en combineren

Dagelijks heeft u keuze uit drie verschillende menu’s. Als u wilt met soep en of een toetje. Uw maaltijdkeuze geeft u op ons menukeuze formulier aan. Als u een dag over wilt slaan, bijvoorbeeld omdat u andere plannen heeft, geeft u dat ook op het formulier aan.

Diëten

Wij bieden verschillende mogelijkheden om aan uw dieet tegemoet te komen. Van suikervrij, natriumarm tot glutenvrij en gevarieerde vegetarische maaltijden.

Annuleren
U kunt de bezorging uiterlijk twee dagen van te voren kosteloos annuleren. Dit kan telefonisch, via de mail of middels ons antwoordapparaat.

Kosten
Vanaf € 1,99 heeft u al een warme maaltijd bij u thuis. (o.b.v. subsidieregeling)

 

Van de feestdagen maakt Koks Herberg traditiegetrouw een feestje!

 

Koks Herberg

Geen wachtlijsten!

Geen bezorgkosten!

Geen verplichtingen!

Veel gemak!

 

Janneke Smidt: “Sinds het overlijden van onze moeder werd vader sterk afhankelijk van ons. Hij is 84 jaar en zelf had hij nog nooit warm eten gekookt. Ik woon niet in de buurt en mijn broer heeft een drukke baan. Beurtelings brachten we  eten bij vader of we haalden hem op voor het eten. Koks Herberg was voor ons een uitkomst! Vader krijgt nu dagelijks warm eten en hij heeft nog keuze ook. Hij vindt de maaltijden heerlijk en de chauffeur maakt graag een praatje.”